Yritys

Kilpinen&Ihajärvi Oy (aputoiminimellä Riihimäen Sammutintarkastus)

Yrityksen henkilöstö:

Toimitusjohtaja Pertti Ihajärvi

Hallituksen jäsenet Pauli Ihajärvi ja Asko Kilpinen

Yrityksemme toimittaa käsisammuttimien tarkastuspalveluita Etelä-Suomen ja varsinkin Riihimäen alueella. Yrityksemme palveluihin kuuluvat myös pikapalopostien tarkastus- ja huoltotyöt, turvallisuussuunnitelmat ja -koulutukset, työturvallisuuskortti- sekä tulityökorttikoulutukset.  Olemme TUKES:in luetteloima käsisammuttimien huoltoliike ja alan kokemusta meiltä löytyy yli vuosikymmenen ajalta puolustusvoimista.

Teemme sammuttimien tarkastuksia joustavasti joko asiakkaan luona, asiakkaan meille toimittamana tai noudamme sammuttimet itse asiakkaalta tarkastettavaksi. Toimitamme asiakkaalle aina taulukon tehdyistä tarkastuksista joista selviää tarkastuspäivä, sammuttimen merkki ja -numero, valmistusvuosi ja seuraava tarkastusajankohta. Seuraavan tarkastusajankohdan lähestyessä otamme yhteyttä automaattisesti ja sovimme uuden tarkastus ajankohdan. Näin asiakkaan ei itse tarvitse huolehtia siitä, että onko sammuttimet tarkastettu vai ei.

Tapauskohtaisesti voimme kieltäytyä tarkastamasta tiettyjä markkinoilla olevia sammuttimia joista ei löydy merkintöjä valmistusvuodesta yms. epäselvissä tapauksissa. Näistä keskustellaan asiakkaan kanssa aina erikseen.  Läheskään kaikkia vanhentuneita sammuttimia ei ole kannattavaa huoltaa ja koeponnistaa kustannussyistä. Voimme toimittaa tilalle halvemmalla uuden sammuttimen ja hävittää vanhan, mikäli asiakas näin haluaa.

Turvallisuuskoulutuksissa (työturva- ja tulityökortti ml) räätälöimme koulutuksen aina asiakkaan ja koulutettavien mukaan. Perehdymme kohdeyritykseen ja/tai koulutettavien työtehtäviin ja näin sidomme koulutuksen olemassa olevaan ympäristöön erilaiset turvallisuusuhat huomioiden. Kouluttajakokemusta meille on karttunut puolustusvoimista yli kolme vuosikymmentä mm turvallisuuspäällikön, pelastusupseerin ja palomestarin tehtävistä.

Pystymme tarjoamaan Teille palveluksiamme ns. täyden palvelun periaatteella ja varmasti kilpailukykyisillä hinnoilla.